top of page

ONTWERP & AANLEG

WIJ BRENGEN UW IDEEËN EN WENSEN TOT LEVEN. SAMEN CREËREN WIJ DE MOOISTE PLEK VOOR U.

Van de Poel tuinen is een compleet hoveniersbedrijf. Compleet, omdat we tuinen niet alleen aanleggen, maar ook ontwerpen en onderhouden. We gebruiken onze creativiteit graag om uw wensen zo goed mogelijk invulling te geven. Soms betekent dat keuzes maken om de rust in de tuin te bewaren. Vooral als u meer wensen hebt dan ruimte…

Veel tuinontwerpen maken we zelf; bij complexere opdrachten werken we samen met tuinarchitecten. Een ding is zeker: niet onze stijl maar úw wensen zijn leidend. Juist daarom zijn onze opdrachtgevers zo trots op hun tuin. Ze herkennen in het ontwerp niet alleen onze expertise maar ook hun eigen ideeën.

Het ontwerp realiseren we vervolgens zelf. We verzorgen de complete aanleg. Grondwerk, bestrating, beplanting (eventueel aan de hand van een beplantingsplan), beregeninssystemen, verlichting, metselwerk, vijvers, erfafscheidingen, blokhutten, prielen: onze hoveniers weten er raad mee. Met zorg kiezen we de materialen en beplanting voor in de tuin, samen met u. Zo wordt uw tuin precies zoals het ontwerp bedoeld is.

Ontwerp & Aanleg: Tekst
IMG_2906.HEIC
Ontwerp & Aanleg: Afbeelding
bottom of page